Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Thorne Alpha-Lipoic Acid 60 kapslar

Thorne Alpha-Lipoic Acid 60 kapslar

Finns i lager
459 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Alfa-liponsyra från Thorn är en kraftull antioxidant. Det är en antioxidant som är både vatten- och fettlöslig, vilket gör att den når alla kroppens celler. Thornes Alfa-liponsyra ger 300 mg ALA per kapsel. Som biologisk antioxidant absorberas alfa-liponsyra (också känd som tioktinsyra) lätt och omvandlas snabbt till sin reducerade form i vävnad.  

Denna sammansättning verkar vara unik med antioxidativ effekt i både vattenlöslig och fettlöslig omgivning. Alfa-liponsyra förebygger glykosylering av protein och förhindrar enzymaldosreduktas, vilket i sin tur förhindrar konvertering av glukos och galaktos till sorbitol. Ackumulering av sorbitol i ögats linser bidrar till bildandet av grå starr hos diabetiker.

Produktfakta
Varumärke
EAN
693749797012
Förpackningsstorlek
60 st
Ursprungsland
USA
Dosering & Användning
1 kapsel 2-3 ggr/dag. Dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
Alfa-liponsyra 300 mg
L-leucin 25 mg

Övriga ingredienser: Kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa (från barrträd), mikrokristallin cellulosa (stabiliseringsmedel), kalciumlaurat (kalciumsalt från fettsyra) (stabiliseringsmedel), magnesiumcitrat, kiseldioxid (fyllnadsmedel).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 367,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?