Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • ThermaCare Rygg
  • ThermaCare Rygg
  • ThermaCare Rygg
  • ThermaCare Rygg

ThermaCare Rygg

Finns i lager
129 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

ThermaCare för nedre rygg och höft är värmedynor/värmeplåster som är självuppvärmande och håller värmen i 8 timmar.

Värmedynan från ThermaCare är tunn och behaglig att använda och har inte någon doft. Dynan är avsedd för engångsbruk och kan användas både för behandling av kronisk och tillfällig värk. ThermaCare innehåller en blandning av naturliga komponenter (järnpulver, salt, aktivt kol och vatten) som när du öppnar förpackningen binds till syret i luften och startar en oxidationsprocess som producerar värme. Lindrar värk utan att innehålla läkemedel. Efter en uppvärmningsfas på cirka 30 minuter får ThermaCare den idealiska behandlingstemperaturen på cirka 40°C. ThermaCare håller sedan temperaturen i ca 8 timmar,.

Medicinteknisk produkt, klass IIa.

Förpackningen innehåller 2 st engångsdynor.

Produktfakta
Dosering & Användning
Öppna förpackningen och dra av pappret som skyddar den självhäftande sidan av värmeplåstret. Placera plåstret med den självhäftande sidan mot huden. Se till att plåstret sitter ordentligt. Du kan bära plåstret i upp till 8 timmar. Använd inte värmeplåstret längre tid än 8 timmar under en 24-timmarsperiod. ThermaCare får ej användas tillsammans med krämer mot muskelsmärta eller annan smärta eller tillsammans med andra värmande metoder. Rådfråga din läkare innan du använder ThermaCare om du har diabetes, försvagad blodcirkulation, hjärtsjukdom, ledinflammation eller om du är gravid.
Innehåll
Järnpulver, aktivt kol, salt och vatten.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 129 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?