Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

The Pink Stuff

The Pink Stuff

Succén har kommit till Sverige! Äntligen kan du göra städningen roligare med The Pink Stuff! Deras rengöringsprodukter har tagit världen med storm och setts på sociala medier när fläck efter fläck försvinner. Här hittar du cleaning paste, cleaner spray och multirengöring från The Pink Stuff!

Effektiv och skonsam multirengöring

The Pink Stuff är ett varumärke från tillverkaren Stardrops som bland annat tillverkar tvättmedel och rengöringsprodukter. The Pink Stuff har gjort succé på TikTok och Instagram där de i små klipp visar hur effektiv deras rengöring är. Smutsiga kastruller med ingrodda fläckar blir som nya och envisa fläckar på väggen går bort med minimal ansträngning. Produkterna innehåller 99% naturliga ingredienser och är både skonsamma och effektiva.

Rengöring för hela hemmet

The Pink Stuff kan användas till det allra mesta inom rengöring i hemmet och de olika produkterna är lämpade för olika uppgifter. Mest känd är kanske pastan som ofta syns i klipp på sociala medier. Stryk på The Pink Stuff Cleaning Paste, låt verka en liten stund, gnugga lite och torka av. Resultatet blir en ren och blank yta utan rester! Pastan funkar perfekt på de allra flesta hårda ytor som kastruller, ugnar och i kakel.

Pastan tar bort både fett och smuts, vilket gör den till en självklar produkt i städskåpet. Den är lika effektiv mot fett och flott i köket som mot smuts i kakelfogarna i badrummet. Den tar också bort tusch, blyerts och fläckar från väggar och möbler.

I sortimentet finns även The Miracle Window & Glass Cleaner som är en rengöringsspray speciellt framtagen för speglar, fönster och glaspartier. Den ger ett skinande rent resultat och lämnar inga rester som behöver torkas av. Spraya på, torka rent och njut av resultatet! Sprayen tar bort smuts, fett och fläckar utan att lämna ränder. Dessutom doftar den riktigt gott!

För rengöring på hårda ytor, som i badrummet eller köket, rekommenderas The Pink Stuff Miracle Multi-Purpose Cleaner. Det är en spray som enkelt tar bort fett, fläckar och smuts och lämnar ytan både blank och ren. För användning kring toaletten finns en speciell gel som dessutom motverkar kalkavlagringar. Även dessa produkter är gjorda med 99% naturliga ingredienser och rengör effektivt!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
6 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
rengöringsmedel
rengöringsmedel 6
Visa alla
Visa färre