Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
The Organic Labs Svart Kakao 100 g
Vegan

The Organic Labs Svart Kakao 100 g

Finns i lager
139 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Svart kakaopulver är tillverkat av starkt alkaliserade kakaobönor (Dutch-processed). Denna process gör den svarta kakaon mindre bitter än vanlig kakao. Detta otroliga pulver har en mörk svart färg och söt smak. Dess härliga naturliga färg och smak bibehålls i sin pulverform, och är så roligt och praktiskt att använda. Blanda detta pulver i era smoothies, bakelser eller maträtter för att få till en fantastisk färg samtidigt som de fylls med vitaminer och mineraler. Med produkter från The Organic Labs får du och dina familjemedlemmar ett hälsosammare liv, utan ansträngning. Vilka barn gillar inte att få sin gröt, pannkakor, bakelser eller andra maträtter i alla regnbågens färger? Innehåller inga tillsatser eller skadliga konserveringsmedel. Påsen är 100% återvinningsbar som papper.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7350106930439
Förpackningsstorlek
100 g
Ursprungsland
Kina
Dosering & Användning
1-2 teskedar per dag. Blanda i smoothies, maträtter eller bakelser. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Näringsinnehåll per 100 g:
Energi 954 kJ / 228 kcal
Fett 14 g
- varav mättat fett 8 g
Kolhydrater 59 g
- varav naturligt socker 28 g
Fiber 33 g
Protein 19 g
Salt 2 g

Ingredienser: Pulveriserad Svart kakao.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 111,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?