Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Terranova

Terranova

Välkommen till Terranova och följ med oss på resan. Terranova synergistisk nutrition grundades i England 2008 och är ett företag som vunnit många internationella priser för sina produkter.

Terranova vilar på några grundläggande principer 100% fritt från alla tillsatser vilket betyder att vi inte använder fyllnadsmedel, bindemedel, färgämnen, konserveringsmedel eller några syntetiska ämnen. Hela produktsortimentet är veganskt och självklart inte testade på djur.

Alla produkter innehåller Magnifood vilket är färska frystorkade örter, växter, frukter och bär. Metoden kallas ”phyto fresh” denna metod gör att vi kan garantera att nästan 100% av all kemi som finns i växten också finns kvar i den färdiga produkten. Magnifood skapar synergier med vitaminer, mineraler och övriga näringsämnen vilket gör att upptaget och effekten blir mycket hög även vid låga doseringar. Minst hälften av en kapsels innehåll är Magnifood och i tex Easy Iron är mängden Magnifood hela 93%. Vi vet att synergier är verkligen effektivt. 

Alla vitaminer och mineraler är i aktiv form och utvinns ur naturliga källor och de färska frystorkade växterna är ekologiska eller vildplockade.
Vi tror att framtiden är att se naturen och människan i ett holistiskt perspektiv vilket betyder att vi ser att allt hör ihop. Vi hämtar både mat och vår medicin från naturen.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
21 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 21
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bra att ta som vegan
för magen
hår hud & naglar
immunförsvar
mineraler
muskler & leder
pollen
stärkande & uppiggande
superfood
sömn stress & oro
vitaminer
vitaminer & hälsokost
bra att ta som vegan 1
för magen 2
hår hud & naglar 4
immunförsvar 4
mineraler 3
muskler & leder 3
pollen 1
stärkande & uppiggande 2
superfood 1
sömn stress & oro 4
vitaminer 6
vitaminer & hälsokost 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
kapsel
pulver
kapsel 20
pulver 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
glutenfri
laktosfri
utan tillsatt socker
vegan
glutenfri 16
laktosfri 21
utan tillsatt socker 21
vegan 21
Visa alla
Visa färre