Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Tento Ägglossningstest Sticka 7 st

Tento Ägglossningstest Sticka 7 st

Finns i lager
75 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Ägglossningstestet som består av teststickor är ett av de bästa alternativen när du testar ofta och också det mest ekonomiskt fördelaktiga valet. Teststickorna är konstruerade för att ge utslag på hormonet LH (Luteiniserande Hormon) som ger ett högre värde dagen före ägglossning. När teststickan visar på LH-positivt kan detta ge en indikation om en förestående ägglossning. Information om ägglossningens tidpunkt ökar chanserna för att kunna planera tillfället för befruktning.

Stor känslighet och hög pålitlighet
Teststickornas känslighet ligger på 25mIU/ml och uppåt, vilket betyder att urinkoncentrationer på enbart 25mIU/lm kan ge utslag på teststickan. Kliniska tester har påvisat att stickans pålitlighet är 99,5%.

Enkel att använda
Teststickorna är enkla att använda och medföljande manual beskriver tillvägagångssättet på ett tydligt sätt med både text och bild. Vid eventuella frågor angående denna produkt hänvisar vi dig till vår kundtjänst som gärna informerar dig ytterligare.

Så här använder du stickorna
För att beräkna exakt ägglossningstidpunkt behöver du testa dig flera gånger under pågående menstruationscykel. Oftast krävs det flera tester och därför säljs stickorna i förpackningar om 7 stycken, vilket är beräknat till att räcka för en menstruationscykel. Vänligen se bifogad manual för att räkna ut vilken dag i menscykeln som testperioden ska starta.

Testet innehar CE-märkning enligt gällande IVD-direktiv och levereras individuellt i folieförpackning.

Produktfakta
Dosering & Användning
1. Kissa i en ren och torr behållare. 2. Öppna foliepåsen och ta ut teststickan. 3. Håll stickan med pilarna i riktning mot urinprovet. Doppa stickan vertikalt (lodrätt) i minst 15 sekunder. Doppa inte stickan längre ner i urinen än MAX-linjen. 4. Ta bort teststickan från urinprovet och lägg den plant på en yta som inte suger upp vätska och börja tidtagning 5. Avläs resultatet efter 10 - 15 minuter. 6. Testet går bara att använda en gång. Släng det i hushållssoporna efter användning.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?