Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Tenga Egg Wavy II
  • Tenga Egg Wavy II
  • Tenga Egg Wavy II
  • Tenga Egg Wavy II

Tenga Egg Wavy II

Finns i lager
75 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Tenga är ett japanskt märke som revolutionerat marknaden av manliga onanihjälpmedel. Ta med det på resa, till jobbet eller låt det ligga som en bevarad hemlighet i byrålådan.

Tenga Wavy II - Djärva, porlande åsar överlappar varandra för att skapa våg efter våg av stimulans. Ägget är andra generationen av originalserien EGG, WAVY.

Så fungerar Tenga Egg: Varje Tenga-ägg kommer i ett inbjudande utförande och har en liten tub glidmedel som tillbehör för den ultimata onaniprodukten. Låt dig inte luras av den lilla, behändiga storleken – äggets stimulerande egenskaper är betydligt större. Det superstretchiga materialet gör att produkten passar alla storlekar. Öppna ägget, avlägsna hylsan, ta fram glidmedlet och stryk det över mynningen och på insidan för att få till stånd den maximala njutningen.

Varje variant är designad i Japan och är en engångsprodukt. Dock kan Tenga-ägget med grundlig rengöring och användning av mycket glidmedel, användas flera gånger.

Storlek: 49x49x61 mm

Produktfakta
Varumärke
EAN
4560220556481
Förpackningsstorlek
1 st
Innehåll
Material: Hölje: Polypropylen (PP) Ägg: Termoplastisk elastomer (TPE) Glidmedel: Vatten, Glycerin, Natriumpolyakrylat, Hydroxietylcellulosa, Methylparaben
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 52,50 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?