Swiss Clinic

Swiss Clinic

Swiss Clinic är ett innovativt skönhetsföretag i framkant som ger oss möjligheten att genomföra klinikliknande skönhetsbehandling i hemmet. Att behandla rynkor, ärr, bristningar, dark spots, håravfall är nu tillgängligt på ett helt nytt sätt. Dessutom både säkert och trivsamt!

Swiss Clinic är ett svenskt företag med säte i Stockholm som tillsammans med ledande utvecklare i Schweiz bl.a tagit fram den så populära och effektiva mikronålsbehandlingen.

Swiss Clinic har en hög progression i produktutvecklingen med målet att utveckla högteknologiska skönhetsprodukter för säkra, effektiva och klinikliknande behandlingar i hemmet.

Visa mer
Filtrera

Swiss Clinic Skin Roller

Som en efterföljare till den prisbelönta föregångaren finns Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1. En mikronålsbehandling med resultatanpassade och utbytbara nålhuvuden för effektiv, smärtfri och enkel behandling av hela kroppen.  


Swiss Clinic Serum

Molekylerna i ett serum är mindre än de i en fuktighetskräm vilket innebär att det kan sätta ingredienserna djupare in i huden. Helst ska du applicera serum medan huden fortfarande är lätt fuktad från rengöringen. Glöm inte att inkludera halsen och övre bröstet vid tillämpning av serum.

Ansiktsserumet från Swiss Clinic har en högkoncentrerad formula med fem hyaluronsyror och fem peptidkomplex. Den höga koncentrationen av de ingredienserna med anti age-egenskaper främjar en intensiv återuppbyggnad av huden genom att bevara elasticiteten och motverka slapphet.

Rejuvenating Serum är effektivt och reparerande med den aktiva ingrediensen betaglukan som stimulerar hudföryngring, kollagenbildning och samtidigt accelererar hudens naturliga läkningsprocess. Särskilt utvecklat för att bekämpa acneärr och pigmentsförändringar.

Hair Renewal Serum är en kosmetisk behandling med aktiva ingredienser som både minskar håravfall och stimulerar dina hårsäckar för att få ett friskare och mer livfullt hår.

Eyebrow Growth Serum är utvecklat och designat för att på bästa sätt ge dina ögonbryn den näring de behöver för att bli fylligare och starkare, och att växa under längre tid. 


Swiss Clinic Whitening System

Whitening System är en professionell tandblekning speciellt framtagen av tandläkare. Behandlingen utförs i hemmet och du får naturligt vita tänder på 3 till 7 dagar. Metoden är enkel, effektiv och säker!


Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!