Swiss Clinic

Swiss Clinic

Swiss Clinic är ett innovativt skönhetsföretag i framkant som ger oss möjligheten att genomföra klinikliknande skönhetsbehandling i hemmet. Att behandla rynkor, ärr, bristningar, dark spots, håravfall är nu tillgängligt på ett helt nytt sätt. Dessutom både säkert och trivsamt!

Swiss Clinic är ett svenskt företag med säte i Stockholm som tillsammans med ledande utvecklare i Schweiz bl.a tagit fram den så populära och effektiva mikronålsbehandlingen.

Swiss Clinic har en hög progression i produktutvecklingen med målet att utveckla högteknologiska skönhetsprodukter för säkra, effektiva och klinikliknande behandlingar i hemmet.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
22 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 22
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Kategori 0
Mina val
ansiktskräm
ansiktsmask
ansiktsrengöring
anti-age
brun utan sol
bryn- & fransnäring
hudbesvär
hudolja
håravfall
kroppsvård
serum
sheet mask
styling
tandblekning
ögonkräm
ansiktskräm 2
ansiktsmask 5
ansiktsrengöring 2
anti-age 6
brun utan sol 3
bryn- & fransnäring 2
hudbesvär 1
hudolja 1
håravfall 1
kroppsvård 1
serum 3
sheet mask 5
styling 1
tandblekning 1
ögonkräm 1
Visa alla
Show less
Egenskaper 0
Mina val
anti-age
anti-age 6
Visa alla
Show less
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
mogen
torr
alla hudtyper 15
mogen 2
torr 1
Visa alla
Show less
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
alla hårtyper 1
Visa alla
Show less
-30% Swiss Clinic Whitening System
412 kr (Ord.pris 589 kr)
-30% Swiss Clinic Eye Cream 15 ml
251 kr (Ord.pris 359 kr)
-30% Swiss Clinic Day Cream 50 ml
329 kr (Ord.pris 470 kr)
-30% Swiss Clinic Night Cream 50 ml
343 kr (Ord.pris 490 kr)

Swiss Clinic Skin Roller

Som en efterföljare till den prisbelönta föregångaren finns Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1. En mikronålsbehandling med resultatanpassade och utbytbara nålhuvuden för effektiv, smärtfri och enkel behandling av hela kroppen.  


Swiss Clinic Serum

Molekylerna i ett serum är mindre än de i en fuktighetskräm vilket innebär att det kan sätta ingredienserna djupare in i huden. Helst ska du applicera serum medan huden fortfarande är lätt fuktad från rengöringen. Glöm inte att inkludera halsen och övre bröstet vid tillämpning av serum.

Ansiktsserumet från Swiss Clinic har en högkoncentrerad formula med fem hyaluronsyror och fem peptidkomplex. Den höga koncentrationen av de ingredienserna med anti age-egenskaper främjar en intensiv återuppbyggnad av huden genom att bevara elasticiteten och motverka slapphet.

Rejuvenating Serum är effektivt och reparerande med den aktiva ingrediensen betaglukan som stimulerar hudföryngring, kollagenbildning och samtidigt accelererar hudens naturliga läkningsprocess. Särskilt utvecklat för att bekämpa acneärr och pigmentsförändringar.

Hair Renewal Serum är en kosmetisk behandling med aktiva ingredienser som både minskar håravfall och stimulerar dina hårsäckar för att få ett friskare och mer livfullt hår.

Eyebrow Growth Serum är utvecklat och designat för att på bästa sätt ge dina ögonbryn den näring de behöver för att bli fylligare och starkare, och att växa under längre tid. 


Swiss Clinic Whitening System

Whitening System är en professionell tandblekning speciellt framtagen av tandläkare. Behandlingen utförs i hemmet och du får naturligt vita tänder på 3 till 7 dagar. Metoden är enkel, effektiv och säker!