Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
SwedSafe Barnpropp i silikon 2 par

SwedSafe Barnpropp i silikon 2 par

Finns i lager
29 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
SwedSafes Barnpropp av silikon är en öronpropp som är speciellt anpassad för barn och de som har känsliga hörselgångar. Det kan vara bra att barn använder öronproppar vid höga ljudnivåer, buller och vid simning. Öronpropparna är gjorda av formbart silikon som dämpar oönskat ljud och tätar så att de förhindrar vatten i öronen vid bad/dusch. Öronpropparna sätts över hörselgångens öppning/yttre delen av hörselgången. Den placeras alltså inte inuti hörselgången vilket gör den mer lämplig för barn som har mindre och känsligare hörselgångar än vuxna. Kan återanvändas. Dämpning: Medelhög (SNR 25dB)
Produktfakta
Varumärke
EAN
7350051300264
Förpackningsstorlek
2-pack
Dosering & Användning
Barn-öronpropparna sätts över hörselgångens öppning/yttre delen av hörselgången. Den placeras alltså inte placeras inuti hörselgången. När är det dags att byta öronproppar? Barnproppen går inte att tvätta, men går att återanvända så länge de är hygieniska och har kvar sin klibbighet. Klibbigheten gör att de kan fästa mot huden. För att hålla dem hygieniska så förvara dem gärna i originalförpackningen.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 29 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?