Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Sunwarrior Vegan Omega-3 60st
Vegan

Sunwarrior Vegan Omega-3 60st

Finns i lager
409 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Vegansk Omega-3 
Sunwarrior har skippat krill/fisk och gått direkt till källan genom växtbaserade alger som ger Omega-3 DHA + EPA. men även Omega- 6, 7 och 9. Det innehåller också viktiga polära lipider och klorofyll.

Marina källor som fisk och krill producerar inte omega-3-fettsyrorna, utan ackumulerar det i sin fettvävnad från de alger som de konsumerar.

Alger är hållbara, miljövänliga och ansvarar för hälften av jordens atmosfäriska syre. Alger är den första länken i den oceaniska livsmedelskedjan, där fotosyntes omvandlar vatten och koldioxid till en superfood och näringsrik biomassa av essentiella fettsyror, karotenoider, protein, fibrer och syre.

DHA och EPA Omega-3 fettsyror ger en livstid av fördelar. Gravida kvinnor rekommenderas att ta omega-3 för att hjälpa till med sin barns syn och kognitiva utveckling. Behovet av omega-3 stoppar inte där: när vi åldras, fortsätter DHA och EPA att erbjuda ett brett utbud av hälsofördelar.

ALA - alfa-linolensyra
ALA är en väsentlig småkedjig fettsyra som omvandlas till långkedjigt EPA och DHA.

Polära lipider - Olja och vattenlösliga
AlmegaPL innehåller både fosfolipid och glykolipid, vilket gör det till ett unikt tillskott eftersom det är både fett- och vattenlösligt. Fiskoljebaserade omega-3-produkter bryts ihop och flyter över magen och magsaften, vilket orsakar den obehagliga "fiskeftersmaken". AlmegaPL® polära lipider är biotillgängliga och transporterar de essentiella fettsyrorna till tarmväggarna och blodbanan.

Algolja & AlmegaPL
Levereras direkt från alger och extrakt från en naturlig stam av mikroalger som innehåller fosfolipider och glykolipider, vilket gör att kroppen kan absorbera mer omega-3 från krill eller fiskolja. Denna olja innehåller DHA, som står för 97% av omega-3-fettet i hjärnan och innehåller naturligt höga halter av EPA.

Kombinationen av Algolja och AlmegaPL ger alla omega-3-fettsyror: EPA, DHA, omega 3, 6, 7 och 9. 
DHA (Docosahexaensyra) anses vara nödvändigt för korrekt hjärnutveckling och tillväxt eftersom det förbättrar fluiditeten och flexibiliteten hos neuroner samtidigt som kommunikationen mellan neuronerna förbättras. Bristen på DHA kan resultera i dåligt lärande.

EPA (Eikosapentaensyra) är främst känd för dess antiinflammatoriska egenskaper. EPA är också känt för sin förmåga att förbättra mental stabilitet. EPA stöder också kardiovaskulära system och immunsystemet.

Produktfakta
Innehåll
Innehåll   Mängd per 2 kapslar
Algolja 1650 mg
  Totala Omega fett-syror 693 mg
   Omega 3-fettsyror 627 mg
     EPA 113 mg
     DHA 500 mg
     Övrigt Omega-3 14 mg
   Omega 6-fettsyror 20 mg
   Omega 7-fettsyror 36 mg
   Omega 9-fettsyror 10 mg
  Polärlipider  60 mg
  Klorofyll  8 mg

 

Algolja, vegan softgelkapslar (majsstärkelse, sjögräsextrakt, veg. glycerin, maltitol [från tapioka], renat vatten, citronolja).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 409 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?