Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Strepsils Honung & Citron, Sugtablett 24 st
  • Strepsils Honung & Citron, Sugtablett 24 st
  • Strepsils Honung & Citron, Sugtablett 24 st
  • Strepsils Honung & Citron, Sugtablett 24 st
  • Strepsils Honung & Citron, Sugtablett 24 st

Strepsils Honung & Citron, Sugtablett 24 st

Finns i lager
64 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Strepsils Honung & Citron är en halstablett som lindrar halsont och irritation i halsen. Varje tablett innehåller en kombination av aktiva ingredienser som verkar snabbt och ger effektiv lindring. Smärtlindringen kommer vanligtvis inom fem minuter och håller i sig i upp till 2 timmar.

Halstabletten bidrar till att lugna och lindra dina besvär vid lindriga infektioner i munhåla och svalg. Den har även en bakteriehämmande och antiviral effekt. Strepsils Honung & Citron kan tas av vuxna och barn från 6 år.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7046265411697
Förpackningsstorlek
24 styck
Dosering & Användning

Använd den lägsta dos och den kortaste möjliga behandlingstid som behövs för att lindra symtomen.Vuxna och barn från 6 år: 1 tablett ska vid behov långsamt smälta i munnen varannan till var tredje timme. Högsta rekommenderade dygnsdos är 12 sugtabletter.Äldre: Ingen dosjustering är nödvändig.

Överskrid inte den rekommenderade dosen.Sugtabletten skall inte ges till småbarn eftersom den kan medföra kvävningsrisk.Patienter med något av följande sällsynta, ärftliga tillstånd bör inte använda detta läkemedel: fruktosintolerans, glukos-galaktosmalabsorption eller sukras-isomaltas-brist.Diabetiker skall ta i beaktande innehållet av 976 mg vattenfri glukos och 1441 mg sackaros per sugtablett.Vid ihållande symtom eller hög feber bör patienten kontakta en läkare.Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln före användning www.fass.se

Innehåll

En tablett innehåller: 2,4- diklorobensylalkohol 1,2 mg, amylmetakresol 0,6 mg.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 64 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?