Springyard Skoinlägg Deo Scent Unisex (45-46)
1/1
Springyard

Springyard Skoinlägg Deo Scent Unisex (45-46)

Ultratunna deosulor från Springyard med svag parfymering samt andasfunktion som håller dina fötter och skor torra. Läs mer
65 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning

Ultratunna deosulor från Springyard med svag parfymering samt andasfunktion som håller dina fötter och skor torra. De absorberar fukt effektivt och ser till att fötterna känns fräscha hela dagen, och motverkar illaluktande dofter.

Deosulorna passar i alla skor och tar inte mycket plats, vilket gör att de passar även i skor med ont om utrymme. Du kan även vara barfota i skorna då deosulorna har ett bekvämt ytskikt som är snällt mot huden. För bästa effekt, byt sula efter cirka 5 dagars användning.
 

  • 6-pack (6 par sulor i en förpackning)
  • Unisex, storlekar från 35 upp till 48


Våra fötter avger ständigt fukt och vi svettas mer än vi tror varje dag. Fotsvett har egentligen ingen doft i sig självt, men när fukten kommer i kontakt med bakterier på huden kan illaluktande odörer uppstå, framförallt om fötterna är instängda i ett par skor som inte andas. Hygiensulor kan hjälpa till att förbättra miljön inuti skorna.

Springyards skosulor och skoinlägg ger dig bättre komfort i dina skor, så att du kan gå bättre och skönare. Deras broddar och halkskydd gör att du håller dig på fötterna och är anpassade efter olika situationer, behov och åldrar. Springyards skosnöre är perfekt för dig som vill ge dina skor nytt liv eller ett annat utseende genom att tillsätta lite extra färg eller mönster.

Varumärke Springyard
Kategori Händer & Fötter > Svett
EAN 7393274548563
Förpackningsstorlek 11 st

I samma kategori

-20% Absolut Torr 35 ml
44 kr (Ord.pris 55 kr)
-20% Stop 24 Strong 45 ml
47 kr (Ord.pris 59 kr)
-20% Absolut Torr Wipes 10 st
67 kr (Ord.pris 84 kr)
BioCool FootCare 500 g
229 kr (Rek.pris 398 kr)
-21% Scholl Deo Skospray 150 ml
36 kr (Ord.pris 46 kr)
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!