Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Solgar Vitamin B6 100 tabletter

Solgar Vitamin B6 100 tabletter

Finns i lager
114 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Vitamin B6 är en del av gruppen av väsentliga näringsämnen som kallas B-komplexet. B Komplexa vitaminer inklusive B6, arbetar för att stödja och främja energiomsättning i kroppen. Vitamin B6 hjälper till att upprätthålla ett friskt nervsystem och hjärnfunktion.

Tillsammans med folsyra och vitamin B12 främjar vitamin B6 hjärthälsan genom att stödja hälsosamma nivåer av homocystein. Det spelar också en viktig roll vid framställning av röda blodkroppar.

Varumärke
EAN
339840310056
Förpackningsstorlek
100 st
Dosering & Användning

1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 tablett (DRI%):
B6-vitamin 50 mg (3571%)

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallincellulosa, hydroxypropylmetylcellulosa), vitamin B6 (som pyridoxin HCI), klumpförebyggande medel (vegetabilisk stearinsyra, vegetabiliskt magnesiumstearat), cellulosagummi.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 114 kr