Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Solgar L-Cysteine 500 mg 30 kapslar

Solgar L-Cysteine 500 mg 30 kapslar

Finns i lager
149 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Solgar® L-Cystein 500 mg är en av Solgars högkvalitativa aminosyraprodukter som innehåller L-cystein, en svavelbärande aminosyra. L-cystein spelar en roll i ämnesomsättningen eftersom den hjälper syntesen från fettsyror till energi. Det är också involverat i syntesen av keratin, proteinet som finns i hud, hår och naglar. Det kan också användas för att göra glutation. L-Cystein är naturligt förekommande i keratin, proteinet i hud, hår och naglar. Det är dessutom en kraftfull antioxidant och ger skydd till kroppens inre organ.
Produktfakta
Varumärke
EAN
033984009608
Förpackningsstorlek
30 st
Dosering & Användning
Dosering: 1 kapsel dagligen mellan måltiderna. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Om du är gravid eller ammande rådfråga din läkare. Förvaras torrt i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
L-Cystein (hydroklorid, fri form) 500 mg

Ingredienser: L-cystein (som HCI) (fri form), vegetabilisk kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabiliskt magnesiumstearat, kiseldioxid), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 119,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?