Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
Solgar GABA 500 mg 50 kapslar
24%

Solgar GABA 500 mg 50 kapslar

Finns i lager
229 kr
171,75 kr
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Solgar® GABA 500 mg är en aminosyraprodukt som är känd för sin betydelse för nervsystemets funktion. Aminosyror är byggstenarna i protein och behövs i flera inre funktioner i kroppen. De klassificeras som "essentiella" eller "icke-essentiella". Solgar GABA är en av Solgars högkvalitativa aminosyror och är bra mot stress & sömn.
Varumärke
EAN
339840121034
Förpackningsstorlek
50 st
Dosering & Användning Dosering: 1 kapsel dagligen mellan måltiderna. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Om du är gravid eller ammande rådfråga din läkare. Förvaras torrt i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
GABA (gamma aminosmörsyra) 500 mg

Ingredienser: GABA (gamma-aminosmörsyra) fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), vegetabilisk kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabiliskt magnesiumstearat, kiseldioxid).

Kampanj slutar 2022-11-28 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 171,75 kr