Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Solgar Flytande B-12 2000 mcg 59 ml
Vegan

Solgar Flytande B-12 2000 mcg 59 ml

Finns i lager
239 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Solgars flytande B12 ger dig alla viktiga B-vitaminer och i flytande form som gör det perfekt för dem som har svårt att ta tabletter eller kapslar.

  • Hjälper till att upprätthålla ett hälsosamt immunförsvar
  • Bidrar till att minska trötthet
  • Naturlig smak av frukt
     

B12 är ett viktigt näringsämne för kroppen eftersom det hjälper till med att frigöra energi från livsmedel, hjälper till att upprätthålla ett hälsosamt immunförsvar och minskar trötthet. Vitamin B12 är också bra för cellernas ämnesomsättning och bildning av blodkroppar.

Denna formel innehåller också en B-komplex inklusive pantotensyra, niacin, bitamin B6, riboflavin, vitamin B1, folsyra och biotin. Vitamin B6 är viktigt för proteinomsättningen i kroppen. Folsyran bidrar till bildningen av röda blodkroppar och biotin medverkar till omsättningen av fettsyror i kroppen. Till veganer och vegetarianer rekommenderas ett dagligt intag av B12-tillskott. 

Produktfakta
Dosering & Användning

13 droppar (0,5 ml) dagligen, helst i samband med måltiden. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll
Växtglycerol, vatten, pantotensyra/ B5-vitamin (dexpantenol), niacin/ B3-vitamin (nicotinamid), B6-vitamin (pyridoxin-HCl), naturlig bärarom, B2-vitamin (riboflavin-5-fosfat), B1-vitamin (tiamin-HCl), B12-vitamin (syanokobalamiini), konserveringsmedel: kaliumsorbat surhetsreglerande medel (citronsyra), D-biotin, Folsyra (pteroylglutaminsyra).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 191,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?