Solaray Mega B-Stress 120 kapslar
1/1
Solaray

Solaray Mega B-Stress 120 kapslar

Solaray Mega-B-Stress är ett brett och avbalancerat B-vitamin komplex som innehåller alla viktiga B-vitaminer. Läs mer
239 kr
(ord.pris 365 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning

Solaray Mega-B-Stress är ett brett och avbalancerat B-vitamin komplex som innehåller alla viktiga B-vitaminer. Solaray Mega-B-Stress är utformad så att vitaminerna C, B-1, B-2, B-3 och B-6 löses upp och upptas i två faser. Efter 20 minuter har hälften av upptaget tillgodogjorts i kroppen och därefter gradvis under 6-8 timmar. B-vitaminer är viktiga för kroppens naturliga förbränning och energiomsättning. De är också nödvändiga för att muskel - och nervfunktionen, hår, hud, naglar, slemhinnor och tarmkanal skall fungera normalt.

Folsyra är viktig vid graviditet för normal fosterutveckling och för en normal funktion i immunsystemet. Vitamin C har många uppgifter och är en viktig antioxidant i kroppen.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke Solaray
Kategori Vitaminer & Kosttillskott > Vitaminer & Mineraler > B-vitamin
EAN 7058990297828
Klassificering Kosttillskott
Förpackningsstorlek 120 st
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto