Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Smile Makers

Smile Makers grundades genom två aha-upplevelser; efterfrågan på erotikproduker var enorm i alla länder runt om i världen. Men köpupplevelsen, produktdesignen och kvaliteten var riktigt dålig. Inget varumärke talade på ett respektfullt sätt till kvinnor.

Smile Makers-grundarna bestämde sig för att göra något åt saken, och 2013 nådde varumärket marknaden med mission att normalisera synen på kvinnlig sexualitet.

Med hjälp av research och feedback från gynekologer och tusentals kvinnor världen om levererar Smile Makers de bästa sensuella produkterna för kvinnor. Vibratorerna är av bästa möjliga kvalitet: täckta av kryogeniskt polerat silikon för en fantastisk känsla, fria från ftalater och otroligt tysta. Smile Makers vattenbaserade glidmedel är helt fria från parfym och innehåller naturliga plantextrakt som ger en unik känsla och lindrar vid irritation.

Smile Makers är ett varumärke för kvinnor att älska med fundamenten att föra sexuell njutning in i dagsljuset, att göra sexuell njutning till en fantastisk upplevelse och till var kvinnas rätt.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
7 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 2
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
glidmedel
sexleksaker
glidmedel 2
sexleksaker 5
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
vegan
parfymfri 2
vegan 2
Visa alla
Visa färre