Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Skip NAC 90 kapslar
Vegan

Skip NAC 90 kapslar

Finns i lager
189 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Skips NAC innehåller 500 mg per kapsel av amminosyran n-acetylcystein vilken till vardags ofta går under namnet NAC. N-acetylcystein är en form av cystein vilket är en svavelbärande aminosyra som finns naturligt i kroppen. N-acetylcystein är en föregångare till glutation och stödjer kroppens glutationnivåer. Kroppens glutationnivåer är inte beständiga, utan kan påverkas av sjukdom, stress och oxidativ stress. Nivåerna kan även påverkas av stigande ålder.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7331563264565
Ursprungsland
Sverige
Dosering & Användning
1 kapsel, två gånger per dag i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 2 kapslar (DRI%):
N-Acetylcysteine 1000 mg (*)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: N-Acetylcysteine, klumpförebyggande medel (mikrokristallin cellulosa, magesiumsalter av fettsyra), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 189 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?