Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Skip Hop

Underlätta livet med allt för småbarn från Skip Hop! De har allt du kan tänka dig behöva för ett liv med småbarn! Från vattenflaskor och skedar till skötväska, stroller och såklart massor av leksaker och babygym! Här hittar du allt från Skip Hop!

Allt för livet med småbarn

Skip hop började som ett litet företag i New York 2003 av designern Ellen Diamant. Hon började sin tillverkning med en skötväska för småbarnsföräldrar. Väskan blev snabbt populär tack vare sin snygga design och sina genomtänkta funktioner. Dessutom blev skötväskan revolutionerande med sin unika lösning med remmar som gör att väskan enkelt kan fästas på barnvagnen.

Utvecklingen har fortsatt under åren och fler smarta produkter har lagts till i sortimentet. Idag är utbudet brett och varierande med allt som kan behövas i livet med småbarn och barn. Självklart är design och funktion fortfarande i fokus för alla produkter, både för föräldrarna och barnen.

Skip Hop har sedan starten haft ett stort fokus på snygga och stilrena produkter. Designen är unik samtidigt som den är fylld av smarta funktioner som underlättar vardagen. Produkterna ser lika bra ut i barnrummet som i vardagsrummet eller köket tack vare sin stilrena design.

Smarta lösningar för lek och vardag

Som förälder är det många saker att hålla reda på när man är ute med barnen på olika äventyr. Leksaker, våtservetter, nappflaskor och diverse mellanmål måste ofta med när ni är ute på språng. För att enkelt ha koll på alla saker underlättar det med en smidig och enkel förvaring. Till detta passar Skip Hop Stroller Organizer perfekt eftersom den enkelt hängs på deras stroller. Allt du kan tänkas behöva blir lättillgängligt och smart organiserat! Dessutom i en snygg design!

Både små och stora barn behöver fylla på med energi när de busar och utforskar. Snacks, fika och dricka ska alltid finnas nära till hands för att kunna motverka sura miner och dåligt humör. För en smidig fika när energin behövs har Skip Hop flera smarta lösninga som olika mat- och pulverbehållare i flera sektioner. De är perfekta för bär, russin och nötter!

För lite större fika kan en matlåda vara enklare. Skip Hops matlåda i plast är tät, tålig och kommer med roliga motiv! Komplettera gärna med en mattermos för varma mål!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
31 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
amma & mata
babyprodukter
barnkläder & accessoarer
barnleksaker
barnmat
barnprodukter
blöjor & våtservetter
praktiska hjälpmedel
amma & mata 6
babyprodukter 7
barnkläder & accessoarer 1
barnleksaker 2
barnmat 14
barnprodukter 1
blöjor & våtservetter 1
praktiska hjälpmedel 3
Visa alla
Visa färre