Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
MAGNESIUM SALUS 250ML

Salus Magnesium 250 ml

Finns i lager
129 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Salus Magnesium är ett flytande kosttillskott rikt på vegetabiliskt magnesium som är lätt för kroppen att ta upp.

Magnesium är en viktig mineral som kroppen behöver för att muskler ska kunna återhämta sig och för att minimera risken för kramp. Det flytande magnesiumtillskottet innehåller en blandning av fruktjuicer, örter och honung för en god smak och är skonsam för magen.

Magnesium är ett av kroppens viktigaste mineraler som även bidrar till en normal energi- ämnesomsättning, normal muskel-. hjärt- och nervfunktion samt normala ben och tänder. Magnesium har även visat sig ha positiv effekt till att minska trötthet och utmattning. Magnesium lagras främst i ben och muskler.

Vem kan använda Salus Magnesiumtillskott?

 • Både vuxna och barn från 4 år kan använda detta kosttillskott. För idrottare och vid extrema svettningar så kan det leda till sjunkande magnesiumdepåer i kroppen.

Magnesium är fritt från gluten, vete, jäst, mjölk och laktos. Lämpligt för vegetarianer. 

Produktfakta
Dosering & Användning

Dosering: Vuxna och barn över 12 år: 20 ml dagligen. Barn 4-12 år: 10 ml dagligen. Skaka flaskan innan användning och använd medföljande doseringsmått. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Tänk påvikten av en hälsosam livsstil.

Drick ej direkt ur flaskan. För att undvika att innehållet förstörs ska flaskan förslutas väl och förvaras i kylskåp direkt efter användandet. Innehållet bör förbrukas inom 4 veckor beräknat från öppningsdagen. Bäst före: se förpackningens ovansida.

Innehåll

Innehåll per 20 milliliter:
Energi 169 kJ / 40 kcal
Fett 0,2 g
Kolhydrater 7,4 g
Protein 0,2 g
Magnesium 250 mg

Ingredienser: Blandning av fruktsaftkoncentrat (37 %): vatten, ananas, päron, mango, aprikos, druva, carob-extrakt, äpple, citron. Vattenextrakt av följande örter (34%):kamomillblomma, fänkålfrö, pomeransskal, morot, spenat, magnesiumglukonat, honung, magnesiumcitrat, naturligt aromämne.

Riktigt bra grejer
 • MEDS Febertermometer
  34,50 kr 69 kr
 • MEDS Vätskeersättning Apelsin 20 st
  50%
  Vegan
  MEDS Vätskeersättning Apelsin 20 st
  12,50 kr 25 kr
 • MEDS Vitt Vaselin 100 ml
  50%
  Vegan
  MEDS Vitt Vaselin 100 ml
  21 kr 42 kr
 • MEDS Vätskeersättning Hallon 20 st
  Vegan
  MEDS Vätskeersättning Hallon 20 st
  25 kr
 • MEDS Multivitamin Brus Apelsin 20 st
  50%
  Vegan
  MEDS Multivitamin Brus Apelsin 20 st
  12,50 kr 25 kr
 • MEDS Hårsnoddar, tunna bruna
  9,50 kr 19 kr
 • MEDS Mygga & Fästing Spray 100 ml
  39,50 kr 79 kr