Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Salubrin

Salubrin grundades redan 1893 av en doktor vid namn Per Håkansson. Den klassiska lösningen från Salubrin har använts till mycket, bland annat för att motverka akne och lindra klåda och sveda. Sortimentet har växt med tiden och idag finns Salubrin som desinfektion, salva, spray och sårtvätt.

Här kan du köpa allt från Salubrin!

Lindra klåda och sveda med Salubrin

Den klassiska lösningen från Salubrin innehåller ättiksyra, etanol, etylacetat och cetylpyridinklorid. Lösningen används främst för att stilla klåda och lindra sveda – vid exempelvis eksem eller insektsbett och stick. Vid myggbett är Salubrin Spray perfekt för att stilla klådan. Spraya lite direkt på området som kliar, eller spraya på en bomullstuss och badda försiktigt.

Färdigblandad lösning från Salubrin är enkelt att använda och kan lindra många typer av klåda. Om du till exempel kommit i kontakt med brännässlor eller bränt dig i solen kan Salubrin verka lugnande och svalkande på huden. Du kan också köpa en flaska koncentrerad lösning och själv spä ut den.

Du som lider av eksem kan med fördel använda Salubrin för att lindra klådan. Applicera försiktigt genom att badda en bomullstuss med Salubrin på området. Testa först på ett litet område på huden. Använd gärna Salubrin Aloe Vera gel som hjälper till att lugna och lindra irriterad hud.

Myggmedel och fästingmedel

Med Salubrins fästingspray håller du enkelt borta fästingar från dig och dina barn. Sprayen är vattenfast och ger effekt i upp till 6 timmar.

Salubrin myggspray ger effekt i upp till 6 timmar och håller myggor, knott och andra bitande insekter borta. Sprayen är vattenfast och får användas på barn under 3 år, men med försiktighet. Salubrin har också mygglotion som fungerar som sprayen men som istället smörjs in i huden. Även den har effekt i upp till 6 timmar, är vattenfast och godkänd för barn under 3 år.

Desinfektionsmedel från Salubrin

Salubrin har också utvecklat flera produkter inom desinfektion och sårtvätt. Salubrin Handdesinfektion finns i flera storlekar, från en liten flaska till flaska med pump på 500 ml. Flaskan med pump är lämplig att ha vid toaletter eller i köket för att enkelt hålla en god handhygien. Den lilla flaskan är perfekt att ha med i väskan.

Salubrin Desinfektionsservetter är en annan smidig form av handdesinfektion. Desinfektionsservetterna är perfekta att ha med i väskan eller bilen när du inte kan tvätta händerna. De passar bra innan måltiden, efter toalettbesöket, i virustider och i influensatider. Servetterna kladdar inte, har en mild doft och återfuktar dina händer milt.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
7 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
brännskador
efter bett
fästingmedel & myggmedel
handdesinfektion & handsprit
solskador
brännskador 1
efter bett 4
fästingmedel & myggmedel 3
handdesinfektion & handsprit 1
solskador 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
lösning
lösning 1
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
känslig & irriterad
känslig & irriterad 1
Visa alla
Visa färre