Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Rogaine

Rogaine

Rogaine är ett dermatologiskt rekommenderat varumärke som du kan använda för att förhindra ärftligt håravfall och stimulera hårväxt. Kliniska bevis visar att Rogaine kan öka hårtillväxten med upp till 25% inom tre månader av regelbunden användning. Här på MEDS kan du köpa Rogaine Forte för män.

Ledande varumärke mot håravfall

Rogaine grundades på 80-talet och år 1988 kom de ut med sin första produkt. De har sedan dess hjälpt män världen över att återfå hårväxt och förebygga tunnhårighet. Den huvudsakliga ingredienser i Rogaines produkter är ett verksamt ämne som heter minoxidil. Minoxidil har bevisats kunna ge mycket goda resultat när det kommer till stimulering av hårväxt. Med över 20 år av erfarenhet har Rogaine blivit det ledande dermatologiskt rekommenderade varumärket för att förebygga ärftligt håravfall och stimulera hårtillväxt.

rebygg håravfall och tunnhårighet

Att tappa hår är vanligt, framförallt bland män, och det kan vara påfrestande för självförtroendet för den som blir drabbad. Den vanligaste orsaken till håravfall är att du har en ärftlig benägenhet för det som du inte kan styra över. Rogaine kan hjälpa dig att återfå ditt självförtroende genom att motverka ärftligt håravfall. Det används huvudsakligen för att få en ökad hårväxt på huvudet, men används även för att aktivera hårtillväxt i skägget. Du bör använda Rogaine så fort du upplever att du börjar tappa hår eftersom ju tidigare du påbörjar din behandling, desto större chans har du att faktiskt lyckas motverka att du blir tunnhårig och få ett bra resultat. Rogaines formula finns i två olika varianter, en i form av vätska, och en annan i form av skum. Rogaine skum, eller Rogaine foam, finns i nuläget inte tillgängligt att köpa i Sverige.

Få ökad hårtillväxt med Rogaine Forte

Rogaine Forte är ett receptfritt läkemedel, framtaget för att behandla och förebygga håravfall. Det är en vätska som du enkelt applicerar i din hårbotten. Rogaine Forte fungerar genom att återställa inaktiva hårsäckar samt förlänga hårets tillväxtfas. Hur snabbt man ser resultat är högst individuellt. Många ser resultat och en ökad hårväxt redan efter åtta veckors användning. I vissa fall kan det ta upp till åtta månader för att få synligt resultat. Du behöver vara över 18 år för att använda läkemedlet och produkten är endast avsedd för att användas av män. Hos oss på MEDS apotek kan du köpa Rogaine Forte, kutan lösning med snabb leverans direkt hem till din brevlåda eller till ditt närmsta ombud.

använder du Rogaine Forte

Du ska använda Rogaine Forte två gånger om dagen med minst 12 timmars mellanrum. För att få maximal effekt av produkten ska du använda ett silikonfritt schampo när du tvättar håret. Gör såhär för att applicera produkten:

1) Se till att din hårbotten är helt torr.

2) Applicera Rogaine Forte direkt på din hårbotten med den medföljande applikatorn.

3) Fördela produkten jämnt över hela ytan som du vill behandla.

4) Använd fingrarna för att massera in produkten i hårbotten.

5) Tvätta händerna noggrant.

Biverkningar av Rogaine

Precis som alla andra läkemedel, har även Rogaine biverkningar som kan uppstå när du använder det. En vanlig biverkning du kan få av att använda Rogaine är huvudvärk. Har du känslig hy kan det även uppstå hudirritation vilket gör att din hy kan bli röd och torr. I vissa fall kan du i början av din behandling, tillfälligt tappa mer hår än vanligt. Detta beror på att hårsäckar som varit inaktiva nu aktiveras och lösgör därför gamla hårstrån från hårbotten för att göra plats för nya. Om du efter två veckor av behandling, fortfarande upplever att du tappar mer hår än du brukar, ska du avbryta behandlingen och kontakta en läkare för rådgivning.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
2 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
håravfall
håravfall 2
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
välvald
välvald 2
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
alla hårtyper 2
Visa alla
Visa färre