Rodial

Rodial

Vill du ha omedelbara resultat är Rodial en perfekt sammansättning av kemiska behandlingar som grundar sig i vetenskap, avancerad teknologi och naturlig hudvård.

Rodials produkter innehåller noga utvalda ingredienser som förändrar cellernas struktur för djupverkande resultat mot bland annat fina linjer, pigmentfläckar och hudbristningar.

Läs mer
Filtrera

Rodial för ansiktet

Rodials produkter kombinerar anti-aging-ingredienser med banbrytande innovation. Resultatet är effektiv hudvård som behandlar en rad hudproblem. Med hjälp av unika och potenta ingredienser som bigift och drakblod har alla produkter omsorgsfullt formulerats för att ge de bästa resultaten.

Hudvård och makeup från Rodial innehåller unika, vågade och exklusiva ingredienser som tar din hudvård till nästa nivå. Bigift, ormserum, drakblod och flytande diamant ger dig fastare hy, lystrande glow och en finish som du tidigare inte trodde var möjlig! 


Rodial med unika ingredienser

Hudvård och makeup från Rodial innehåller unika, vågade och exklusiva ingredienser som tar din hudvård till nästa nivå. Bigift, ormserum, drakblod och flytande diamant ger dig fastare hy, lystrande glow och en oslagbar finish.