Rodial

Rodial

Vill du ha omedelbara resultat är Rodial en perfekt sammansättning av kemiska behandlingar som grundar sig i vetenskap, avancerad teknologi och naturlig hudvård.

Rodials produkter innehåller noga utvalda ingredienser som förändrar cellernas struktur för djupverkande resultat mot bland annat fina linjer, pigmentfläckar och hudbristningar.

Vår hudterapeut Sofia är utbildad och specialiserad utifrån Dermalogicas metoder och produkter för att erbjuda dig professionella ansiktsbehandlingar.

Vid bokning av behandling, kontakta oss på 08-428 455 10 eller maila [email protected]

Visa mer
Filtrera
Rodial Dragon's Blood Eye Gel 15 ml
479 kr (Rek.pris 605 kr)
Rodial Snake Bubble Mask Single
89 kr (Rek.pris 95 kr)
Rodial Glycolic Booster Drops 30 ml
689 kr (Rek.pris 925 kr)
Rodial Vit C Brightening Mask 50 ml
699 kr (Rek.pris 869 kr)

Rodial för ansiktet

Rodials produkter kombinerar anti-aging-ingredienser med banbrytande innovation. Resultatet är effektiv hudvård som behandlar en rad hudproblem. Med hjälp av unika och potenta ingredienser som bigift och drakblod har alla produkter omsorgsfullt formulerats för att ge de bästa resultaten.

Hudvård och makeup från Rodial innehåller unika, vågade och exklusiva ingredienser som tar din hudvård till nästa nivå. Bigift, ormserum, drakblod och flytande diamant ger dig fastare hy, lystrande glow och en finish som du tidigare inte trodde var möjlig! 


Rodial med unika ingredienser

Hudvård och makeup från Rodial innehåller unika, vågade och exklusiva ingredienser som tar din hudvård till nästa nivå. Bigift, ormserum, drakblod och flytande diamant ger dig fastare hy, lystrande glow och en oslagbar finish. 


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!