Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Resorb

Resorb är vätskeersättning som tillför kroppen både vätska och salter. 
En brustablett blandas snabbt och enkelt med vanligt vatten. Resorb tas snabbt upp av kroppen och återställer salt- och vätskebalansen på ett effektivt sätt, vilket i sin tur påskyndar kroppens återhämtning.

Om du vistas i varma miljöer eller tränar hårt så bidrar Resorb till att hålla en stabil vätske- och saltbalans. Svettning, kräkningar och diarré leder till att kroppen förlorar mycket vätska och då är Resorb en räddare i nöden!

Innehåller aromämnen, citronsyra, druvsocker, natriumklorid, kaliumklorid, polyetylenglykol, sötningsmedlet sackarin samt natriumbikarbonat.

Resorb finns i flera goda smaker och varianter.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
5 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 2
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
diarré
för magen
vätskeersättning
återhämtning
diarré 5
för magen 4
vätskeersättning 5
återhämtning 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
brustablett
pulver
brustablett 3
pulver 2
Visa alla
Visa färre

Hur används Resorb?

Lägg ner en brustablett i cirka 120 ml vatten och vänta tills den lösts upp helt. Den rekommenderade dosen är 4 brustabletter per dag och bör ej överskridas. Resorb Original kan användas av vuxna och barn över 3 år. 

Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Färdig lösning kan förvaras i kylskåp 1 dygn.


Vad är vätskeersättning?

Vätskeersättning är en vätska med salt och socker som är till för att förhindra uttorkning. Används vid stora vätskeförluster som efter en riktigt varm dag, ett långdistanslopp eller vid diarré och kräkningar. Vätskeersättning blandas med vanligt vatten och finns i många olika smaker. 


Vad innehåller en Resorb?

Resorb innehåller aromämnen, citronsyra, druvsocker, natriumklorid, kaliumklorid, polyetylenglykol, sötningsmedlet sackarin samt natriumbikarbonat.


Resorb Sport

Förbättra vätskeupptagningsförmågan under fysisk aktivitet med Resorb Sport!

Vid fysisk aktivitet behöver kroppen mycket vätska och ofta är det svårt att ersätta med bara vatten då du även förlorar viktiga salter vid kraftig svettning. Med Resorb Sport vätskeersättning så ökar upptaget av salt och vatten i kroppen samtidigt som magnesium tillförs. Magnesium bidrar till en normal muskelfunktion och muskeluppbyggnad samt minskar tröttheten till följd av den fysiska ansträngningen.

Resorb Sport vätskeersättning har en frisk och god smak och kommer i smarta portionsförpackningar som löses upp i vatten. Resorb Sport rekommenderas för både vuxna och barn från 6 år. 


Resorb med snabb hemleverans!

Ligger du utslagen i sängen efter en kräksjuka eller kanske efter gårdagens personalfest? Beställ Resorb via MEDS och få snabb leverans till dörren där du befinner dig. I Stockholm levererar vi inom 1 timme!