Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Ren Logik

REN LOGIK är ett svenskt företag som fokuserar på effektiva och moderna produkkter inom städ, tvätt och disk. REN LOGIK har ett helt veganskt sortiment som tar lika mycket hänsyn till miljön och individen, som att utveckla produkter som gör hemmet rent.

Produkterna är skonsamma och med en biologiskt nedbrytbar formula utan färgämnen eller kemikalier vilket gör dessa produkter perfekt för dig som är känslig eller besväras av någon allergi. Dofterna har ett modernt doftspråk som gundar sig i doftfamiljen "Familjen Blom". Dofterna i produkterna kopplas ihop till fina doftminnen, som t ex. mammas rabarberkräm och en grön sommaräng.

REN LOGIK har ett brett livsstilssortiment av produkter inom städ, tvätt och disk som är fina att lämna framme i hemmet som en stilfull inredningsdetalj. Produkterna förpackas i svensktillverkade flaskor av bioplast, produkterna är koncentrernade och innehåller inga onödiga tillsatser.

Inom vårt sortiment med produkter från REN LOGIK hittar du allt du behöver för ett rent och fräsch hem. 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
14 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 9
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
diskmedel
doftljus & doftpinnar
handtvål
rengöringsmedel
tvättmedel
diskmedel 4
doftljus & doftpinnar 1
handtvål 1
rengöringsmedel 5
tvättmedel 4
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 9
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 1
Visa alla
Visa färre