Vid köp över 899 kr får du hela 20% rabatt!*
Re-Fresh Collagen Blended Premium Powder 175 g
1/1
Re-fresh Superfood

Re-Fresh Superfood Collagen Blended Premium Powder 175 g

Re-fresh Superfood Collagen blended Powder är ett tillskott som hjälper till att stärka eller bibehålla huden och ledernas normala tillstånd. Läs mer
239 kr
Finns i lager 
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning

Re-fresh Superfood Collagen blended Powder är ett tillskott som hjälper till att stärka eller bibehålla huden och ledernas normala tillstånd. Kollagen är kroppens mest förekommande protein och är centralt för många av kroppens vävnader, bland andra huden, ben samt senor, brosk och ligament.

Collagen blended Premium är smaksatt med naturlig jordgubb för dig som föredrar med smak. Collagen blended är även rik på prolin och glysin som är viktiga beståndsdelar för att få en slät hy. Kollagenet löser sig fullt ut i vatten och därifrän tas det upp snabbt och effektivt ut i de cellulära processerna.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke Re-Fresh Superfood
Kategori Vitaminer & Kosttillskott > Vitaminer & Mineraler > C-vitamin Mat & Dryck > Superfood Vitaminer & Kosttillskott > Muskler & Leder
EAN 7350067501044
Klassificering Kosttillskott
Förpackningsstorlek 175 g
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto