Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Rawpowder Collagen Plus 175 g
Eko

Rawpowder Collagen Plus 175 g

Finns i lager
199 kr
  • Kollagenkomplex för hudens elasticitet och fasthet
  • Antioxidanter för ungdomlig hud och hår
  • Lätt att blanda i drycker eller mat
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

RawPowder Fisk Collagen + är ett hydroloserat kollagenpulver (typ I) som är förstärkt med vitamin C och hyaluronsyra för extra god effekt. Kollagen finns naturligt i kroppens bindväv och bygger upp bland annat leder, brosk, hud och hår. Därför är kollagen ett populärt tillskott för den som vill stärka dessa områden, och dessutom uppskattas kollagen av de som tränar hårt, upplever stelhet i leder eller vill ta tillskott för att bibehålla hudens elasticitet. RawPowder Fisk Collagen Plus innehåller 5% hyaluronsyra som kompletterar kollagenet. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som finns i ledvätskan och i huden och fungerar och som ett smörjmedel åt lederna. Hyaluronsyra kan även vara fördelaktigt för torr och mogen hy då det har fuktbindande egenskaper. C-vitamin är tillsatt som antioxidant och verkar för att skydda huden mot fria radikaler samt bidrar till en normal kollagenbildning. Utöver hyaluronsyra och C-vitamin är inget annat tillsatt till produkten.

  • Rent tillskott utan tillsatser
  • Med hyaluronsyra och C-vitamin
  • Kan blandas ut i t ex smoothie
Produktfakta
Varumärke
EAN
7340135201648
Förpackningsstorlek
175 g
Dosering & Användning

 5 g dagligen löses upp i vatten. Kan ocksåblandas med valfri vätska eller tillsättas i smoothies, yoghurt, gröt och bakning. 

Viktigt

Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är ej lämplig för fisk- och skaldjursallergiker. Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Högkänslig mot fuktig miljö. Öppnad förpackning bör återslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Innehåll
Ingredienser: Hydrolyserat fisk kollagen pulver, hyaluronsyra, vitamin C
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 159,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?