Quicktest

Quicktest är ett smidigt hemmatest som ger ett tydligt svar inom endast några minuter. Med ett test från Quicktest behöver du inte skicka in blod eller urin till något labb för analys, utan allt sker hemma i badrummet. Inom medicinvärlden kallas detta för IVD (In vitro Diagnostic), men en annan benämning kan vara "testa och få svar direkt".

Quicktest använder sig av samma tester och tekniker som dagligen användas på vårdcentraler, sjukhus och kliniker. Quicktest är en beprövad teknik.

Genomför du ett test med Quicktest får du ett resultat som är positivt eller negativt. Du får inga mätningar på mängder av olika substanser eller värden, utan Quicktest har satt ett gränsväde som ger trygghet. Detta innebär bland annat att t ex. ett järnbristtest som ligger nära ett gränsvärde kan visa ett positivt resultat trots att det är negativt. På detta vis så visar testet inte negativt om det ligger på gränsvärdet till positivt. Detta är för din säkerhet.

I vårt sortiment har vi en blandning av olika självtester från Quicktest. Välj t ex. ett Quicktest Klimakterietest, Quicktest Järnbristtest eller Quicktest urinvägsinfektionstest.

När du använder Quicktest kommer du behöva urin eller blod för att genomföra testet. oavsett om testet kräver blod eller urin så ska vätskan komma i kontakt med testkassetten eller teststickan. Vid kontakt uppstår en reaktion som visar ett posititv eller negativt resultat inom några minuter.

Så här genomför du ett Quicktest som kräver blod:

1. Stick i fingret.

2. Droppa några droppar på testkassetten eller teststickan.

3. Läs resultat (lansett för stick i finger medföljer). 

4. Sök hjälp för ytterligare rådgivning.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
5 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Kategori 0
Mina val
diabetes
klimakteriebesvär
självtester
urinvägsinfektion
diabetes 1
klimakteriebesvär 1
självtester 5
urinvägsinfektion 1
Visa alla
Show less
Quicktest Järnbristtest
229 kr (Rek.pris 249 kr)
Quicktest Klimakterietest
189 kr (Rek.pris 199 kr)
Quicktest Sköldkörteltest
229 kr (Rek.pris 249 kr)
Quicktest Urinvägsinfektion
139 kr (Rek.pris 149 kr)