Matsmältningsenzymer omvandlar mat till näring. De hjälper till att bryta ner kolhydrater, protein och fett i kroppen. Precis som vanligt duger bara det bästa möjliga alternativet för oss. När det kom till matsmältningsenzym hittade vi vår producent i USA. Det finns olika sorters matsmältningsenzymer, och Pureness starka enzympreparat innehåller 12 noggrant utvalda enzymstammar. Tekniken vi använt för att skapa enzympreparatet gör det möjligt för enzymerna att behålla sin funktion i en mycket sur miljö och även i en mycket alkalisk miljö. Använd tillsammans med Pureness Betain HCl + Pepsin kapslar för extra effekt!
Amylas, proteas, lipas, laktas, cellulas, betaglukanas, alfagalaktosidas, xylanas, maltas, fytas, glucoamylas, invertas. Kapsel: Cellulosa, vatten. Mängd ämnen som är karakteristiska för kosttillskottet per kapsel: Amylas 24000 DU & 300 BAU, Proteas 90000 HUT, Glucoamylas 50 AGU, Lipas 4500 FCCFIP, Laktas 925 ALU, Alfagalaktosidas 500 GaIU, Cellulas 1900 CU, Maltas 120 DP, Invertas 260 SU, Xylanas 550 XU, Fytas 50 FTU, Betaglukanas 25 BGU.
2 kapsel nersköljd med vatten precis innan måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt och skyddad mot ljus. Innehåller en fuktabsorberande påse (bör ej ätas).