Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Puori M3 Magnesium & Zink 180 kapslar
Vegan

Puori M3 Magnesium & Zink 180 kapslar

Finns i lager
265 kr
  • Stödjer muskelavslappning och sömn
  • M3-komplex för optimalt upptag
  • 180 kapslar för långvarig användning
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Puori Magnesium M3 är ett mineraltillskott med magnesium och zink samt B6-vitamin och äppelsyra. Magnesium bidrar till elektrolytbalansen, till att minska trötthet och utmattning och bidrar även till en normal muskelfunktion. Zink bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidation.

Äppelsyra hjälper till med absorptionen av mineraler och kan hjälpa att förebygga uppbyggnaden av mjölksyra i musklerna.

Alla batcher av alla Puoris produkter är alltid certifierade för kvalitet och renhet - testade av oberoende tredjepartslaboratorier för 130+ oönskade ämnen såsom bekämpningsmedel, tungmetaller och BPA. Du kan hitta testresultaten för din produkt genom att skanna QR-koden på etiketten eller genom att söka efter batchnumret på www.cleanlabelproject.org.

Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 3 kapslar per dag. Intages helst innan sänggående eller efter träning (på tom mage) för att få bästa effekt. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 3 kapslar (% av DRI):
Magnesium 225 mg (60%)
Zink 8 mg (240%)
Vitamin B6 8 mg (571%)
Äppelsyra 300 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Mineraler (magnesiumtaurat, magnesiumglukonat, zinkpikolinat), bulkmedel (inulin, Ribus Nu-Mag® (riskliextrakt, risskal, gummi arabicum, solrosolja)), vegetabiliska kapslar (HPMC), äppelsyra, vitamin-B6 (pyridoxinhydroklorid).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 185,49 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?