PUORI D3 - 120 capsules
1/1
Puori

Puori D3 D-vitamin 120 kapslar

Puori D3 är en av Sveriges bäst säljande D-vitaminer. Läs mer
118 kr
(rek.pris 139 kr)
Finns i lager 
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning

Puori D3 är en av Sveriges bäst säljande D-vitaminer. Den är löst i kokosolja för bästa upptag i kroppen. D-vitamin bildas normalt i huden när vi vistas ute under soliga dagar och har en mängd funktioner i kroppen. Men då vi lever i ett mörkare land här uppe i norr kan vissa individer behöva äta extra D-vitamin. Brist på D-vitamin kan ge symptom som exempelvis benskörhet, depression, trötthet och dåligt immunförsvar.

D-Vitamin är en fettlöslig vitamin, vilket menas att kroppen inte kan ta upp den utan fett. Detta är anledningen till att vi har blandat D3-vitamin med kokosolja för att säkerställa maximal absorption. Puori har bytt ut olivoljan i sina kapslar mot kokosolja. Detta gör att kapslarna naturligt har fått en annan färg. (Då kokosoljan är i fast form vid rumstemperatur så kan också strukturen på kapslarna te sig olika mot de gamla. Även lukten kan vara annorlunda.)

*Dagligt referensintag

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke Puori
Kategori Vitaminer & Kosttillskott > Vitaminer & Mineraler > D-vitamin
EAN 5710789000881
Klassificering Kosttillskott
Förpackningsstorlek
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

Hej! 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10 %!

Fantastiska erbjudanden varje vecka!

Vänta...

Tack!

För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!