PRIORIN 180-PACK
1/1
Priorin

Priorin 180 kapslar

Priorin i storförpackning som räcker i 3 månader! Känner du att ditt hår är tunt, svagt och lätt faller av kan det vara ett tecken på att du saknar viktiga vitaminer. Läs mer
709 kr
(rek.pris 899 kr)
På väg från leverantör skickas inom 1-3 vardagar
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning

Priorin i storförpackning som räcker i 3 månader!

Känner du att ditt hår är tunt, svagt och lätt faller av kan det vara ett tecken på att du saknar viktiga vitaminer. Priorin är ett näringsrikt kosttillskott med biotin som ger styrka till hårrötterna för ett välmående hår.

Varför är Priorin så bra?

Priorin innehåller en unik sammansättning av vitaminer som hirsextrakt, vitamin B5 (pantotensyra) och aminosyran L-cystin, som tillsammans bidrar till att bygga upp håret för rötterna. Detta gör att håret blir tjockare, starkare och inte faller av lika lätt. 

När märker man någon skillnad?

Precis som med allt annat med kroppen så är det en process som tar tid, håret växer långsamt och därför måste man ha tålamod innan man kan se några resultat. När du tillför nya vitaminer till kroppen måste man låta den ta tid på sig att ta upp och omvandla vitaminerna och man rekommenderar därför att ta Priorin i minst 3 månader innan man kan se något resultat.

En kur på 3 månader.

Priorin storpack med 180 tabletter är en förpackning som räcker i totalt 3 månader så att du kan se de resultat du önskar. .

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke Priorin
Kategori Hår > Håravfall Vitaminer & Kosttillskott > Hår, Hud & Naglar
EAN 5705728727189
Klassificering Kosttillskott
Förpackningsstorlek 180 st
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!