Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Postafen, tablett 25 mg 10 st

Postafen, tablett 25 mg 10 st

Finns i lager
72 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Med Postafen, ett receptfritt läkemedel, kan du undvika alla former av åksjuka – oavsett om det är i bilen, bussen, flyget eller på sjön. Genom att använda Postafen tabletter får du upp till 12 timmars effektivt skydd mot åksjuka.

Det aktiva ämnet i Postafen, melkozin, tillhör gruppen antihistaminer. Det verkar genom att minska aktiviteten i innerörat som är ansvarigt för balans, vilket ger en lugnande effekt mot illamående och kräkningar.

Med Postafen kan du känna dig trygg och bekväm under resan, oavsett om det är en kort eller lång resväg. Du kan njuta av resan utan att oroa dig för de obehagliga symtomen som åksjuka kan ge.

Produktfakta
EAN
07350046340428
Förpackningsstorlek
10 styck
Dosering & Användning

Dosering:

För vuxna: Tag 1 tablett 1 timme före avresa, därefter kan du ta ytterligare 1 tablett var 12:e timme om det finns behov för det.

För barn mellan 6-12 år: Tag ½ tablett 1 timme före avresa, vid behov kan man ta ytterligare ½ tablett var 12:e timme.

Postafen har inte undersökts i kliniska studier på barn. Man ska inte ge Postagen till barn som är under 6 år utan läkares ordination.

Innehåll
Verksamt ämne: 25 mg Meklozinhydroklorid Övriga innehållsämnen: Laktosmonohydrat 75 mg, majsstärkelse, talk, povidon, kalciumstearat och kolloidal vattenfri kiseldioxid.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 72 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?