Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Plume Sittkudde
  • Plume Sittkudde
  • Plume Sittkudde
  • Plume Sittkudde

Plume Sittkudde

Slut i lager
342 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Plumes sittkudde är uppbyggd som en donut med ett hål i mitten. Det kan vara smärtsamt att sitta ned efter att du fött barn. Underlivet har förändrats efter en vaginal förlossning, kanske har du sprickor, sår, är svullen och öm. Du kanske har ont i svanskotan eller har hemorrojder. Äntligen kan du sitta bekvämt och få den avlastning som behövs för att slippa tryck mot ett ömt underliv efter förlossningen. Kudden läggs i ett mjukt fodral som smälter in i hemmet. Nedpackad tar kudden väldigt lite plats så den är enkel att ta med sig överallt. Använd sittkudden på en stol, i soffan, i bilen eller där du känner att du behöver den!
Produktfakta
Varumärke
EAN
7350124870021
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning
Använd sittkudden såhär: Öppna upp ventilen och blås in luft till önskad hårdhet. Lägg kudden i det mjuka fodralet. Sätt dig på kudden och känn lättnaden av att det inte finns någonting som trycker mot underliv eller rektum.. I kudden finns skumgummi som gör att du aldrig kommer att sitta på hård yta.
Innehåll
Material: Sittkudde: polyuretanskum och polyester, fodral: Polyester
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 342 kr
Produktrekommendationer
Något för dig?