Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Babyprodukter från Philips Avent hos MEDS

Graviditeten och den första tiden med det nyfödda barnet är både spännande och krävande. Då är tips och råd från experter otroligt värdefullt. Sedan 1984 har Philips Avent utvecklat och tillverkat produkter som har hämtat inspiration av naturen och stöd från omfattande forskning och kliniska studier. Produkterna gör det enkelt för dig som förälder att på ett flexibelt sätt ta hand om ditt barn under alla dess utvecklingsfaser. De förstklassiga Philips Avent-produkterna ger föräldrarna alla möjligheter: amning, flaskmatning eller en kombination av båda. Produkterna går att kombinera och deras utformning och funktioner är alltid perfekt anpassade efter barnets utvecklingsnivå.

Amning

För vissa är amning något lätt och naturligt, för andra kan det vara mer problematiskt. En bröstpump finns för att hjälpa till att få igång mjölkproduktionen, lätta på trycket vid mjölkstockning eller överfulla bröst.

 

Flaskmatning

Natural Nappflaskor från Philips Avent har bröstformade dinappar vilket gör det enkelt att kombinera amning och flaskmatning

 

Nappar

Philips Avent har nappar som passar nyfödda till småbarn, med design som lyser i mörkret eller extra luftflöde, och oändligt med söta designer – med Philips Avent kan alla barn få den tröst de behöver.

 

Drickmuggar

Med Philips Avent-pipmuggar kan ditt barn vänja sig vid att dricka själv. Börja med träningsmuggen, när barnet är redo kan du sedan hjälpa det att dricka med våra pipmuggar och sugrörsmuggar. Alla muggar är läckagesäkra, BPA-fria och lätta att hålla i.

 

Produkterna från Philips Avent kan kombineras med varandra för att kunna anpassas till ditt barns utvecklingsnivå, se här hur fiffigt det är gjort:

Att kombinera flaskmatning och amning ska gå lätt och helst inte göra barnet för van vid det ena eller andra. Nappflaskorna från Philips Avent är speciellt utformade för att göra bytet mellan bröst och flaska så lätt som möjligt, se här hur det fungerar: