Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Philips Avent Amningskupor För Engångsbruk 60 st

Philips Avent Amningskupor För Engångsbruk 60 st

Finns i lager
69 kr*
*Kan ej kombineras med rabattkoder
  • Bekväm och diskret amningslösning
  • Effektiv absorbering för torrhet
  • Mjuk passform för naturlig känsla
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Philips Avent Amningskupor för engångsbruk ger optimal komfort och säkerhet för din amningsupplevelse. Med sitt unika honeycomb-mönster på översta lagret erbjuder dessa amningskupor en silkeslen känsla mot din hud. Mönstret hjälper till att hålla bröstvårtorna torra och bekväma genom att effektivt absorbera och sprida fuktighet bort från huden.

Dessa kupor ger optimalt skydd mot läckage både natt och dag. Med ett material och en kärna i tre lager är dessa kupor utformade för att säkert och effektivt absorbera och låsa in fukt. Du kan vara säker på att dina kläder och underkläder förblir torra och skyddade.

Dessutom är dessa amningskupor andningsbara. Det yttre lagret är utformat för att förhindra läckage samtidigt som det tillåter luftcirkulation, vilket minskar risken för fuktighet och irritation. Varje kupa har två självhäftande remsor som säkerställer att de hålls på plats och inte glider runt. Dessa amningskupor har utvecklats i samarbete med experter för att garantera att de uppfyller högsta kvalitetsstandarder och är anpassade efter dina behov som ammande mamma.

Produktfakta
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 55,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?