Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

10% på allt* med rabattkoden: advent10
Vegan
Pharma Nord SelenoPrecise 200 mg 60 tabletter
1/1
Pharma Nord

Pharma Nord SelenoPrecise 200 mg 60 tabletter

Det originala danskproducerade selenpreparatet Varje tablett innehåller 200 µg av den väldokumenterade och patenterade selenjästen SelenoPrecise För ett normalt fungerande immunsystem Dokumenterad stabil biotillgänglighet på 89% för varje batch Används i den dansk/svensk/engelska PRECISE-studien Tillverkat under dansk farmaceutisk kontroll Vetenskapligt dokumenterad SelenoPrecise är små, runda vita tabletter med 200 mikrogram selen i form av Pharma Nords patenterade selenjäst som innehåller biotillgängligt organiskt selenometionin och fler än 20 andra organiskt bundna selenföreningar. Läs mer
129 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning Innehållsförteckning Dosering & användning Produktfakta

Mer från samma varumärke!

Andra har köpt!