Pharma Nord Bio-Chrom 60 tabletter
1/1
Pharma Nord

Pharma Nord Bio-Chrom 60 tabletter

Organiskt bundet krom från kromjäst (ChromoPrecise®) Upp till 10 gånger bättre biotillgänglighet än andra kromkällor Bidrar till att bibehålla kroppens normala blodsockernivåer Bidrar till en normal metabolism av näringsämnen i kosten Tillverkat under dansk farmaceutisk kontroll Vetenskapligt testat Varje tablett Bio-Chrom innehåller 100 mikrogram elementärt krom. Läs mer
149 kr
(rek.pris 159 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning
  • Organiskt bundet krom från kromjäst (ChromoPrecise®)
  • Upp till 10 gånger bättre biotillgänglighet än andra kromkällor
  • Bidrar till att bibehålla kroppens normala blodsockernivåer
  • Bidrar till en normal metabolism av näringsämnen i kosten
  • Tillverkat under dansk farmaceutisk kontroll
  • Vetenskapligt testat

Varje tablett Bio-Chrom innehåller 100 mikrogram elementärt krom. Kromet som används i Bio-Chrom är organiskt bundet, vilket betyder att det är bundet till jästens naturliga aminosyror (kromjäst). Det har en utmärkt biotillgänglighet och är upp till 10 gånger mer absorberbart än andra godkända kromkällor. Bio-Chrom är tillverkat med en patenterad, organisk källa som kallas ChromoPrecise®, vilket är en kromjäst utvecklad speciellt för att ge optimal biotillgänglighet. Denna specifika kromkälla tillverkas enligt GMP samt med högsta läkemedelsstandard för att säkerställa utmärkt kvalitet och säkerhet med grundlig dokumentation.

Bio-Krom och Jäst

ChromoPrecise innehåller inte levande jästceller utan ett krominnehållande proteinrikt pulver framställt av jästceller. ChromoPrecise rekommenderas inte till personer som är allergiska mot jäst.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke Pharma Nord
Kategori Vitaminer & Kosttillskott > Vitaminer & Mineraler > Krom
EAN 5709976061200
Klassificering Kosttillskott
Förpackningsstorlek 60 st

I samma kategori

Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!