Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Pharbio Zink + Vitamin C 100 tablett
  • Pharbio Zink + Vitamin C 100 tablett
  • Pharbio Zink + Vitamin C 100 tablett
  • Pharbio Zink + Vitamin C 100 tablett

Pharbio Zink + Vitamin C 100 tablett

Finns i lager
99 kr*
*Kan ej kombineras med rabattkoder
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Pharbio Zink + vitamin C hette tidigare Gevita Zink & vitamin C. Pharbio Zink + vitamin C är ett kosttillskott med zink och C-vitamin som båda är antioxidanter och därmed skyddar cellerna mot oxidativ stress (fria radikaler). Zink är en mineral som är essentiell för kroppen och delta i flera processer. Zink bidrar till att bibehålla en normal synförmåga, normalt hår och naglar samt normal hud. Både vitamin C och Zink bidrar till immunsystemets normala funktion. Pharbio Zink+ Vitamin C har en unik mandelform som gör tabletten lätt att svälja. Burk (exklusive lock) av 100% återvunnen plast.
Produktfakta
Dosering & Användning
1 tablett per dag. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost, det är viktigt med en hälsosam livsstil. Förvaras torrt i normal rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 tablett (% av DRI):
Zink 25 mg (250%)
Vitamin C 200 mg (250%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Vitamin C (L-askorbinsyra), zink (zinkglukonat), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 74,24 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?