Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Parodontax

Stoppa blödande tandkött med tandkräm från Parodontax! Deras tandkräm ger en professionell lösning på ett vanligt besvär – blödande tandkött. Den dagliga tandkrämen finns i flera versioner som Ultra Clean, Extra Fresh och Complete Protection. Här hittar du alla produkter från Parodontax!

Professionell behandling av blödande tandkött

Ett friskt tandkött inte ska blöda, inte ens när du använder tandtråd. Blödningarna kan vara ett resultat av en tandköttssjukdom eller plack. Det kan i sin tur leda till tillbakadraget tandkött och på sikt även tandlossning.

Oftast beror blödande tandkött på en tunn beläggning med bakterier på och runt dina tänder, så kallat plack. Bakterierna gör tandköttet rött, svullet och inflammerat. Du kan också få blödande tandkött av vissa mediciner eller av att du borstar tänderna för hårt. Du bör prata med din tandläkare genast om du har blödande tandkött.

Parodontax är framtagen för att behandla orsaken till blödande tandkött, nämligen bakterierna. Tandkrämen bryter ner lagret av bakterier med hjälp av natriumbikarbonat. Det blir då enkelt för dig att borsta bort beläggningen.

Natriumbikarbonat ger också tandkrämen en speciell smak som ibland upplevs lite salt. Parodontax tandkräm innehåller dessutom fluor som bidrar till starka och friska tänder och minskar risken för karies.

Vardaglig tandkräm med professionell effekt

Parodontax tandkräm finns i tre varianter – Ultra Clean, Extra Fresh och Complete Protection. Parodontax Extra Fresh tandkräm har en fräsch smak av mint och bidrar till starka tänder med fluor. Självklart bryter Extra Fresh ner plack och stoppar blödande tandkött. Använd den två gånger dagligen för bästa effekt.

Parodontax Ultra Clean är en fluortandkräm som ger en extra fräsch känsla i munnen efter användning. Även den innehåller natriumbikarbonat som bryter ner bakterierna. Den är extra lämpad för dig som har blödande tandkött och problem med dålig andedräkt.

Complete Protection finns i två varianter och har hela 8 specialdesignade fördelar. Den tar effektivt bort plack och lindrar inflammerat och rött tandkött samtidigt som den stärker emaljen. Dessutom motverka den dålig andedräkt, minskar fickor mellan tand och tandkött och stoppar blödande tandkött.

Complete Protection Extra Fresh ger dig alla dessa fördelar och lämnar en extra fräsch smak i munnen efter användning. För ett vitare och fräschare leende rekommenderar vi Complete Protection Whitening som har en skonsamt vitgörande effekt. Självklart har även den alla fördelar som kommer med Parodontax!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
4 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
tandkräm
tandköttsinflammation
tandkräm 4
tandköttsinflammation 1
Visa alla
Visa färre