Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Pampers

Pampers har sedan 1950-talet skapat produkter anpassade för bebisar och småbarn. Pampers var bland annat först med engångsblöjan som idag är en självklar produkt i alla barnfamiljers hem. I deras sortiment finns ett brett utbud av badblöjor, byxblöjor och tejpblöjor i hudvänliga material och olika storlekar. För Pampers kommer säkerheten först och därför tas alla produkter fram i samarbete med barnläkare och pediatriska dermatologer. Hela deras sortiment uppfyller samtliga internationella säkerhetskrav och myndighetskrav. 

Hos MEDS kan du köpa både våtservetter och olika sorters blöjor från Pampers som passar barn i olika åldrar. Här hittar du passande blöjor för de allra minsta barnen – men också för de som blivit större och börjat få spring i benen. För de större barnen är en byxblöja (nappy pants) perfekt då den är enkel att dra på och håller sig på plats under alla typer av aktiviteter. Kika gärna in deras storsäljande serie Baby Dry.

Pampers samarbete med UNICEF

Pampers tillverkar inte bara produkter för barn utan arbetar också tillsammans med UNICEF för barn som har det svårt. Sedan 2006 stödjer de UNICEF:s arbete för att hjälpa mammor och bebisar att skydda sig mot stelkramp. Över 300 miljoner vaccin har hittills finansierats vilket motsvarar över 50% av Europas befolkning. Tack vare detta kan nu miljontals mammor och barn över hela världen få bättre livsförhållanden.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
4 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
blöjor & våtservetter
blöjor & våtservetter 4
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
parfymfri 2
Visa alla
Visa färre