Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Padwico 850 Babyvakt Svart
  • Padwico 850 Babyvakt Svart

Padwico 850 Babyvakt Svart

Finns i lager
1.390 kr
  • Pålitlig övervakning för spädbarn
  • Tydlig ljudkvalitet och räckvidd
  • Enkel att installera och använda
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Håll ett vakande öga på din bebis med Padwico 850 Babyvakt. Denna pålitliga och användarvänliga babyvakt ger dig lugn och trygghet, samtidigt som den ger dig frihet att vara i andra delar av hemmet utan att behöva oroa dig.

Padwico 850 kombinerar funktionalitet och användarvänlighet med avancerad digital teknik. Men en imponerande räckvidd på upp till 500 meter i öppna utrymmen ger den dig frihet att vara runt i huset medan du fortfarande har koll på din bebis. Dessutom har den en praktisk talfunktion som låter dig lugna din bebis med en mjuk röst eller en liten sång.

Babyvakten är utrustad med en diskret napplampa som ger en mjuk belysning. Dessutom finns det en temperaturindikator som visar temperaturen i rummet. Babyvakten har ett automatisk effektreduktionssystem som minskar strålningsnivån till hälften när baby- och föräldrarenheten är nära varandra. Detta garanterar en låg strålningsgrad, endast 8% av normal DECT och 40% av ECO-DECT.

Med lång batteritid och varningsfunktion för svagt batteri på både baby- och föräldrarenheten kan du vara säker på att babyvakten alltid är redo att användas. Dessutom kan du justera mikrofonkänsligheten på babyenheten för att anpassa den efter dina behov.

Föräldraenheten har också en vibrationsalarmfunktion, så att du kan vara säker på att du inte missar några ljud även om du har ljudet avstängt. Om föräldraenheten hamnar utanför räckvidden kommer både ljud- och ljusalarm aktiveras för att varna dig.

Padwico 850 Babyvakt svart levereras med dubbla laddningshållare och uppladdningsbara batterier för bekväm användning.

Produktfakta
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 1.390 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?