Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Omron Evolv blodtrycksmätare
  • Omron Evolv blodtrycksmätare

Omron Evolv blodtrycksmätare

Finns i lager
2.199 kr
Beskrivning

Omron Evolv är Omrons mest sofistikerade blodtrycksmätare. Evolv är en slanglös mätare som mäter blodtrycket snabbt och enkelt och ger noggranna resultat. Evolv blodtrycksmätare indikerar vid av oregelbundna hjärtslag och kroppsrörelser under mätningen.

Omron Evolv kopplas via Bluetooth till din iPhone/Andorid. Har en minnesfunktionen som lagrar de 100 senaste resultaten i tid och datum. Visar ett genomsnitt av de tre senaste resultaten i appen.

Evolv är en blodtrycksmätare för överarmen som använder sig av den oscillometriska metoden för blodtrycksmätning. Detta innebär att Evolv detekterar blodets rörelse genom armartären och omvandlar rörelserna till en digital avläsning.

Omron Evolvs nyckelfunktioner:
- Används via Bluetooth med iPhone / Android.
- Manschett med “Intelli Wrap Cuff Technology” (22-42 cm) som säkerställer noggranna resultat.
- Indikerar vid oregelbundna hjärtslag.
- 100 avläsningar sparas i minnet men endast dom senaste mätningarna syns i displayen.
- 5 års garanti.
- Batterier ingår, 4 st AA-batterier.

Varumärke
EAN
4015672110465
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning Så här använder du enheten: 1. Sätt manschetten på din bara vänstra arm - eller över tunna kläder - med Start/Stop-knappen vänd mot dig. 2. Tryck på startknappen. 3. Ta av manschetten. 4. Överför avläsningar. 5. Tryck på stoppknappen för att stänga av.
Innehåll Förpackningen innehåller: 1. Blodtrycksmätare 2. Batteriförpackning 3. Bruksanvisning 4. Installationsinstruktioner 5. Förvaringsväska
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 2.199 kr