Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
5901330022340.jpg

Olimp Creatine Mega Caps 120 kapslar

Finns i lager
269 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Det finns många kreatinsupplement på marknaden, men kreatinmonohydrat i pulverform är den äldsta och mest välbeprövade formen som också genomgått mest extensiv forskning. Creatine Mega Caps innehåller mikroniserat kreatinmonohydrat, vilket innebär att pulvret i kapslarna är extremt finfördelat och därmed kan absorberas ännu snabbare i muskelvävnaderna.

Utmärkande fördelar med Creatin Mega Caps 1250 från Olimp Sport Nutrition:

 • Smidiga kapslar – slipp krångla med pulver, mått och shakers
 • Varje kapsel innehåller 1250 mg högkvalitativt kreatinmonohydrat
 • Supermikroniserat för snabbare upptag
 • Den dagliga maxdosen ger dig hela 5 gram kreatin

Kreatin är ett av de mest populära kosttillskotten bland professionella atleter, kroppsbyggare och andra som gillar att träna hårt. Och det har sin enkla förklaring – de märker resultat. Flertalet studier har påvisat ämnets prestationshöjande egenskaper vid explosiva kraftansträngningar. Det hjälper nämligen till att skapa ATP – muskelcellernas primära bränsle och själva grundförutsättningen för fysisk aktivitet.

Kreatin finns naturligt i många av kroppens vävnader, framför allt i skelettmuskulaturen, men även i hjärtat och hjärnan. I musklerna lagras det i form av kreatinfosfat, vars främsta uppgift är att omvandla muskelcellernas 'bränsledepåer' till rörelseenergi.

Vid snabba kraftansträngningar använder musklerna i första hand det bränsle som finns tillgängligt direkt i cellerna – så kallat ATP (adenosintrifosfat). Energin utvinns genom att ATP-molekylens ena fosfatgrupp frigörs. Restprodukten blir ADP (adenosindifosfat).

Den lilla mängd ATP som kroppen kan lagra räcker emellertid endast för en kraftboost på några få sekunder. Därefter börjar mjölksyra bildas och musklerna behöver en vilopaus för att ATP-nivåerna ska byggas upp på nytt. Men om det finns kreatinfosfat till hands kan detta donera sin fosfatgrupp till ADP och därigenom regenerera komplett ATP – omedelbart.

På så sätt får musklerna genast tillgång till ny energi, vilket gör att man kan upprätthålla samma höga intensitet under en lite längre period, exempelvis för att göra fler repetitioner vid styrketräning. Men precis som ATP är kreatin en förbrukningsvara som måste fyllas på kontinuerligt.

Kroppen kan själv producera runt ett gram kreatin under ett dygn. Det räcker gott för att klara av vardagliga sysslor, men för den som tränar hårt kan det även vara värt att kika närmare på ett kreatintillskott.

Creatine Mega Caps 1250 från Olimp Sport Nutrition är ett välproducerat kosttillskott som framställts av 99 % rent, mikroniserat kreatinmonohydrat. Det är en extremt finmald form av kreatin som musklerna lätt kan tillgodogöra sig. Att det dessutom kommer i smarta kapslar förenklar intaget ytterligare. Med Creatin Mega Caps slipper du mixtra med löst pulver och vet att du alltid får rätt dosering!

Kreatin är naturligtvis inget undermedel som 'skapar' muskler. Däremot kan det bidra med energin som behövs för att träna fram dem. Summa summarum – du måste fortfarande göra jobbet, men genom att inkorporera ett kvalitativt kreatinsupplement, såsom Creatine Mega Caps 1250, i din dagliga rutin kan du få ut mer av träningen och optimera dina resultat både på kort och lång sikt.

Produktfakta
Varumärke
EAN
5901330022340
Förpackningsstorlek
120 st
Dosering & Användning
Rekommenderat intag av Creatine Mega Caps är 1-2 kapslar upp till två gånger per dag, gärna innan träning. Skölj alltid ned kapslarna med stora mängder vatten. Kom även ihåg att dricka mycket vatten så länge du tar kreatintillskott. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. En förpackning Creatine Mega Caps från Olimp Sport Nutrition innehåller 120 kapslar med vardera 1250 mg mikroniserat kreatinmonohydrat. Det motsvarar 60 dagars användning vid intag av 1 kapsel två gånger dagligen, alternativt 30 dagars användning vid intag av 2 kapslar två gånger dagligen.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / per 4 kapslar / per 100 g:
Energi 3,3 kJ/0,8 kcal / 15 kJ/3,6 kcal / 262,5 kJ/62,8 kcal
Fett 0 g / 0 g / 0 g
Kolhydrater 0 g / 0,1 g / 1,4 g
Protein 0,2 g / 0,8 g / 14,3 g
Kreatin 1250 mg / 5000 mg / 89,3 g

Ingredienser: 99 % mikroniserad kreatin, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, gelatin, färgämne (E171).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 269 kr
Riktigt bra grejer
 • MEDS Febertermometer
  34,50 kr 69 kr
 • MEDS Vätskeersättning Hallon 20 st
  Vegan
  MEDS Vätskeersättning Hallon 20 st
  25 kr
 • MEDS Vätskeersättning Apelsin 20 st
  50%
  Vegan
  MEDS Vätskeersättning Apelsin 20 st
  12,50 kr 25 kr
 • MEDS Vitt Vaselin 100 ml
  50%
  Vegan
  MEDS Vitt Vaselin 100 ml
  21 kr 42 kr
 • MEDS Multivitamin Brus Apelsin 20 st
  50%
  Vegan
  MEDS Multivitamin Brus Apelsin 20 st
  12,50 kr 25 kr
 • MEDS Mygga & Fästing Spray 100 ml
  39,50 kr 79 kr
 • MEDS Hårsnoddar, tunna bruna
  9,50 kr 19 kr