Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Olaplex

Olaplex

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott. På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken.

Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören. Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet. Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!

Olaplex är 100% vegansk, fri från silikoner, sulfater, DEA, aldehyder och har aldrig testats på djur.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
8 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 1
Vegan 8
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
balsam
hårinpackning
hårolja
professionell hårvård
schampo
silverschampo
balsam 1
hårinpackning 4
hårolja 1
professionell hårvård 8
schampo 1
silverschampo 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 8
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
skadat
alla hårtyper 8
skadat 3
Visa alla
Visa färre

Hur använder jag Olaplex hemma?

No. 3 Hair perfector innehåller samma molekyl som salongsprodukterna. Denna produkt är dock mildare och används som en kur mellan dina behandlingar på salong. Produkten arbetar för att bygga ihop svavelbindningarna i håret som slits av värme och styling. Ditt hår behöver både protein och fukt för att kunna bli starkt och få en bra kvalitet.


Vilken Olaplex ska jag använda?

Det finns 5 varianter i Olaplex produktserie. No.1 (Bond Multiplier) och No.2 (Bond Perfector) är endast till för frisörer.

No.3 är en djupverkande behandling som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen. För att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar används No.3 endast 1 gång per vecka. Fortsätt sedan med No.4 och No.5 som ett vanligt schampo och balsam. 

Olaplex No.4 skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätthanterligt, glansigt och friskt. Kan användas dagligen. 

Olaplex No.5 är ett extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer som gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Den innehåller färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Kan användas dagligen. 


Olaplex 3-4-5-system

Olaplex 3-4-5 System kan användas efter alla typer av kemiska behandlingar som utförts hos frisören. Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och ger ett långlivat färgresultat med vitalitet!