Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Systane Hydration Ögondroppar utan konserveringsmedel 10 ml

Systane Hydration Ögondroppar utan konserveringsmedel 10 ml

Finns i lager
176 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Systane Hydration är en ögondroppe för tillfällig lindring av sveda och irritation som uppkommer till följd av torra ögon. Systane Hydration tillför ögat extra fukt och rekommenderas därför till personer med symtom på torra ögon som är i behov av extra fukt och långvarig lindring, t ex i samband med användning av kontaktlinser eller mediciner eller p g a allergi.  

Systane Hydration kan också användas för att återfukta kontaktlinser av silicon-hydrogel och mjuka (hydrofila) kontaktlinser, för att minska lindrig irritation, obehag och dimsyn. Kombinerar HP-Guar, hyaluronsyra och smörjande ämnen för en trippelverkande effekt. HP-Guar fungerar som en elastisk matris som tillåter återuppbyggnad av skadade celler i ögats yta.

Produktfakta
Varumärke
EAN
300651510157
Förpackningsstorlek
10 ml
Innehåll

Droppa efter behov en eller två droppar i ögat/ögonen och blinka. Kan användas efter behov under hela dagen. Kan användas upp till tre månader efter öppnande. Cirka 250-300 droppar per 10 ml flaska Systane. Om lindrig irritation, lindrigt obehag eller dimsyn förekommer vid användning av kontaktlinser, droppa 1 eller 2 droppar på linsen och blinka 2 eller 3 gånger. Förvaras vid högst 30°C.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 176 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?