Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Desodrop 8 ml

Desodrop 8 ml

Finns i lager
239 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Desodrop ögondroppar från Bausch & Lomb ger symtomlindring vid ögoninflammation samt ögoninfektion. Desodrop kan också användas för behandling av torra ögon orsakade av miljöfaktorer eller mekanisk stress, som användning av kontaktlinser.

Desodrop är en fuktgivande och lindrande oftalmisk lösning för ögats yta, baserad på hypromellos, liposomer och ozoniserad vegetabilisk olja. Den vegetabiliska oljan och liposomerna bidrar till en stabilisering av tårfilmens lipidlager och ger en snabb lindring för ögonen. Att den vegetabiliska oljan är ozoniserad innebär att den är fri från konserveringsmedel.

Desodrop ögondroppar från Bausch & Lomb är skyddande och smörjande ögondroppar som kan användas för att främja läkningsprocessen efter ögonkirurgi eller yttre skada, eller vid behandling av symptom relaterade till inflammation - även av infektiöst ursprung och även vid återkommande ögoninfektioner. Desodrop kan också användas för behandling av torra ögon orsakade av miljöfaktorer eller mekanisk stress, som användning av kontaktlinser. Desodrop är en fuktgivande och lindrande oftalmisk lösning för ögats yta, baserad på hypromellos, liposomer och ozoniserad vegetabilisk olja. Den vegetabiliska oljan och liposomerna bidrar till en stabilisering av tårfilmens lipidlager och ger en snabb lindring för ögonen. Att den vegetabiliska oljan är ozoniserad innebär att den är fri från konserveringsmedel.

Produktfakta
Varumärke
EAN
3830070471625
Förpackningsstorlek
8 ml
Dosering & Användning
Skaka flaskan före användning. Applicera en eller två droppar i varje öga, en eller flera gånger per dag eller enligt ordination från din läkare. Produkten kan användas tillsammans med kontaktlinser.
Innehåll
LipozonEyeTM - Ozoniserad solrosfröolja och liposomer (SOJAfosfolipider), Hypromellos (veganskt gelatin), Borsyra, Natriumtetraborat, Natriumedetat, PHMB, Renat vatten
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 239 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?