Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

OFRA Cosmetics

OFRA Cosmetics är en sann innovatör inom skönhetsindustrin och utmärker sig ständigt med extraordinära hudvårds- och sminkprodukter.

Varumärket, som är ledd av Ofra och David i mer än 24 års tid, tillverkar och producerar alla produkterna i det egna laboratoriet OFRA Cosmetics Labratories i Florida, USA. I laboratoriet utför man tester, tillverkar och paketerat OFRA Cosmetics alla sina produkter, vilket ger skönhetsföretaget en kontroll över hela produktionskedjan från idé till slutgiltig produkt.

OFRA Cosmetics har ett brett utbud av produkter som är lämpliga för alla hudtyper, även den med känslig hy och är hypoallergena och long-lasting.

I vårt sortiment av produkter från OFRA Cosmetics hittar du ett brett urval av deras long-lasting och extraordinära sminkprodukter. Här kan du bland annat köpa OFRA Cosmetics Highlighter, OFRA Cosmetics Glow Up Palette och OFRA Cosmetics Makeup Fixers.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
0 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre