Nyttoteket MCT Oil 500 ml
1/1
Nyttoteket

Nyttoteket MCT Oil 500 ml

100% kokosbaserad Fri från palmolja Snabb källa till ren energi Neutral smak och doft 65% kaprylsyra, 35% kaprinsyra MCT-olja är en av de absolut snabbaste källorna till ren energi för din kropp och hjärna. Läs mer
159 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning
  • 100% kokosbaserad
  • Fri från palmolja
  • Snabb källa till ren energi
  • Neutral smak och doft
  • 65% kaprylsyra, 35% kaprinsyra


MCT-olja är en av de absolut snabbaste källorna till ren energi för din kropp och hjärna. Ett utmärkt element för att boosta din aktiva livsstil. MCT står för medium chained triglycerides vilket på svenska blir medellånga fettsyror. Dessa är erkända för att ge snabb energi genom att de inte bryts ner på samma sätt som fettsyror traditionellt gör. Dessa medellånga fettsyror diffunderar från tunntarmen ut till portådern och når slutligen levern där dem omvandlas till direkt energi för kroppen i form av ketoner. Ketoner är en av de två energiformerna som hjärnan använder sig av.

Nyttotekets MCT-olja är baserad uteslutande på kokosolja. Vi paketerar vår MCT-olja i mörk glasflaska för att undvika att plast läcker in i oljan och även skydda oljan från ljus. Vi har aktivt valt bort palmoljebaserad MCT-olja då detta bidrar till skövling av bland annat orangutangens habitat vilket inte är något vi vill stödja. Oljan innehåller 65% kaprylsyra (C8) och 35% kaprinsyra (C10). Dessa två typer av fettsyror är särskilt värdefulla just för deras korta väg till direkt energi i kroppen i jämförelse med andra traditionella fettsyror.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke Nyttoteket
Kategori Mat & Dryck > Smaksättning & Sötning Mat & Dryck > Superfood
EAN 7350000520279
Förpackningsstorlek 500 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

Hej! 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10 %!

Fantastiska erbjudanden varje vecka!

Vänta...

Tack!

För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!